Optredens

Optreden is één van de belangrijke pijlers voor Popacademix.

De docenten zijn één voor één professionele muzikanten die gedreven zijn in hun vak. Hun jarenlange ervaring en muzikale kennis draagt ertoe bij dat ze het artistieke hoog in het vaandel dragen. Zowel de leerlingen als de docenten kan je regelmatig live op het podium zien. 

Wil je muzikanten boeken voor een speciale gelegenheid? Dat kan!

Iedere feestelijke gelegenheid verdient een uitzonderlijke soundtrack. Samen met jou bepalen we de muziek die het best bij deze speciale gebeurtenis past. Makkelijk toch? Zo creëren we een memorabele ervaring die je fier kan delen met anderen en nadien trots op kunt terugkijken.

Iedereen verdient geweldige muziek. Laat je meeslepen en ontdek welke soundtrack wij voor jou in petto hebben!

Memorabele momenten

zangeres huiskamerconcert - muziekschool popacademix

Listen 2 Me

De muzieklessen bij POPACADEMIX zijn gericht op praktische toepassingen om zo snel mogelijk echt muziek te maken. Bij Listen 2 Me geven leerlingen het beste van zichzelf in een kleine en gezellige setting (kamerconcert). Ben je benieuwd naar de kunsten van zowel de beginner als gevorderde muzikant, kom dan en Listen 2 Me.

Zaterdag 03/02/18 - 20u - Listen 2 Me - Popacademix HalleListen 2 Me - Popacademix Halle - Dates to be confirmed 
muziekband optreden - muziekschool popacademix

On Stage

On Stage is één van de hoogtepunten van het jaar voor POPACADEMIX, want dan kan jij met andere leerlingen samen een echte band vormen en op het grote podium van Cultuurcentrum ‘t Vondel schitteren. Nu al zenuwen? Geen zorgen, wij zorgen er voor dat je er echt staat!

Popkoor On Stage - Date to be confirmed Popacademix On Stage - Date to be confirmed 

Popkoor

Zingen maakt blij; samen zingen maakt euforisch. Dit gevoel van zuiver genot in samenzang brengt het popkoor in elk van hun optredens naar de luisteraar.  Het popkoor zet een unieke performance neer met prachtige en herkenbare popnummers. Gegarandeerd krijgt iedereen zin om mee te zingen! Boek nu al voor een onvergetelijk optreden. 

Pixy Ditty

Voor Aagje, Cato, Marie en Marloes is zingen altijd al een bijzondere ervaring geweest. Toen ze in 2015 voor de eerste keer samen zongen, voelden ze daarbij nog een extra fenomenale kick, het best te omschrijven als een indrukwekkend en betoverend effect: Pixy Ditty! 

Het viertal wil vooral de nadruk leggen op muziek met een goede vibe en muziek die raakt. Boek nu al voor een betoverend optreden.

www.PIXYDITTY.be

Ook jij verdient geweldige muziek!

Boek nu een optreden